Gott nytt år!

Ja då var det årets sista dag idag. Har varit både ett bra och ett jobbigt år. Ska bli skönt med ett nytt fräscht. Detta året ska iallafall avslutas med lite fest. Blir middag med massa brudar. Kan nog bli riktigt skoj! Sen nästa vecka/år är det dags att ta tag i livet lite tror jag. Inte sova halva dagen, äta massa skit hela tiden, fixa lägenhetsgrejs, kanske plugga lite... Good luck Elin. Tack.

Juldagens bravader

Eller nåt sånt. Blev en låååång kväll, precis som förväntat. Började "efter klockan fem" hos Sanna. Efter lite springade i trappuppgångar så lyckades jag till slut lista ut vilket fönster som hörde till vilken dörr. Karin med skotte-pojkvän var redan där, dröjde som vanligt en stund innan resten kom. Blev en riktigt reunion! Sötaste Josefin, Emma, Karolin, Lina, Lisi och några till. Var riktigt skoj att träffa alla, och förfesten gick som alltid alldeles för fort. När klockan var kring 20 började vi gå ner mot Bolanche. Josefin gick hem och skulle ta hand om sin rygg (stackaren, jättetråkigt att hon inte var med ut) och Lisi gick på lite mellanfest. Smidig som man alltid är, så tog jag och Sanna liten toapaus på vägen ner. Var ju ett jättebra ställe. Typ. Jaja måste man så måste man. Sedan kom vi ner till Bolanche och svepte den sista ölen och ställde oss i kön. Där träffade man på en del gamla klassisar. Trevligt! Även några främlingar som tyckte man var för snygg för att vara ekonom. Trevligt. Betalade det hutlöst dyra inträdet och kutade till baren i gammal Flamingostil. Sanna var rik och bjöd på Tequilashots. Smarta som vi är så beställer vi alltid 6or, fast man inte kan ta så mycket. Jag fick t.o.m dricka upp det sista i Sannas. Vad gör man inte för sina vänner. Sedan skakades det rumpa i ett antal timmar, träffades fler gamla kändisar, även lite Karlstadfolk (söt Gunde :)). Som vanligt tänkte jag att vill man vara fin får man lida pin. Och det gjorde jag. Ordentligt. Tur att man då träffar på två vänliga själar som kan tänka sig byta skor en stund. Gick väl sådär bra med tanke på att de inte direkt hade storlek 39. Tacka vet jag Miles skor. När klockan närmade sig 2 gav jag upp, gick ut och köpte en gryyymt god korv och åkte sedan hem. Var en ovanligt rolig juldag måste jag säga. Och tack Lisi för att du fyllde i vissa luckor (var det ett band som spelade? intressant). Till min stora förvåning var jag inte ens så bakis när jag fick lov att gå upp rätt tidigt på annandagen och umgås med lite släkt.

Annars har det inte hänt så mycket här i Dalarna. Kollat på en massa underbart bra Vänner, varit en sväng på Kupolen (fy fan för folk!) och snackat lite skit med kompisar. Precis som det ska vara.

Ja, då kör vi!

Om gårdagen brukar kännas som årets längsta, så är då juldagens kväll den längsta kvällen. Kan ju bero på att man brukar börja tidigt på eftermiddagen, och att man sedan är på samma ställe heeeela kvällen. Dock har jag ingen aning om hur det blir ikväll. Ska ringa sötJosefin strax tänkte jag.

Var en riktigt bra julafton igår! Lugn, då det bara var farmor och farfar som kom hit. Fick en massa fina saker iallafall. Ett par jätteskönt fårskinnstofflor, hela Vännerboxen av syster (rich girl), lite pengar, presentkort och massa annat smått och gott. Väldigt nöjd är jag iallafall!

Nej nu är det nog dags att äta lite frukost, och sedan är det väl lika bra att börja göra sig iordning för partyparty.


Dalarna

Ja då var man hemma i vackra Dalarna. Är faktiskt vitt på marken här. Liiiite snö har det kommit. Åkte tåg (istället för buss som jag alltid brukar åka) hem idag. Var sjukt mycket skönare, även om man fick stå ute och frysa mitt i ingenstans en stund när det var tågbyte. Har hunnit med att köra sötsyster en sväng, klätt granen (lite fusktidigt, men enda dagen vi hann) och ätit god mat. Känns grymt skönt att vara hemma igen och umgås med min familj, var jättelängesen alla var hemma. Hoppas ingen stod och tittade in genom fönstret när vi klädde granen och spelade luftinstrument bara. =) Vi är så mogna i den här familjen.

Imorgon blir det begravning. Har aldrig varit på begravning förut. Kommer säkert bli jobbigt, även fast hon var jättegammal och det gick lugnt till.

Är typ singel nu dessutom. Strange.


Kommer nog få en äkta Musik vid Siljan tröja snart. Då kan man nog inte bli nå coolare.

Liiiiite vitt

Det var faktiskt lite vitt på marken idag när vi gick hem från skolan. Hoppas att det är mer uppe i Dalarna. Sista dagen i skolan idag. Först seminarie med rollspel - bolagsstämma. Var helt lugnt och mest roligt faktiskt. Läste bara upp vårt förslag sen behövde jag inte göra något mer. Sedan var det den sista föreläsningen på den här kursen. Hade Stolen/Klunken/Mr Burns. Var väl inte sådär onödigt mycket upphetsande om man säger så. Snark. Känns väldigt konstigt att det snart är tenta, känns fortfarande som om det är i början av kursen och att jag inte kan någonting. Men det har ju på något konstigt sätt alltid löst sig för mig på tentorna hur lite jag än kunnat, så nu har jag nån slags det löser sig känsla hela tiden. Farligt. Även kramats lite hejdå idag. Kommer sakna folk men ska nog överleva iallafall. Blir ju nollning och c-uppsats till våren, och då kommer jag få umgås intensivt som bara den. Nej, nu ska jag packa klart min väska inför hemfärden imorgon!!

Byebye Karlstad!



Sola den går upp och ner

Städning

Pust nu har jag städat hela lägenheten, och ska snart börja tvätta. Är verkligen på tiden. Om jag tittar på mina fötter så är ena strumpan blå med nallar och den andra svart med blommor. Fint. Skönt att få det lite rent innan jag ska åka hem. Annars idag så har jag varit på stan och köpt en julklapp, och sedan kom Tiina hit och tog lite Prison Break. Trevligt trevligt. Imorgon är det sista dagen i skolan! Seminarie med bolagsstämma, och sedan föreläsning. Hoppas det kommer gå bra. Känner att jag inte har nån koll riktigt. Men ska väl vara glad att man slapp VD eller ordförande eller något sådant. Nej nu ska jag sortera lite inför tvättningen.

I said burrrrrr...

...it's cold in here. Svinkallt idag ju! Hela cykeln var frostig och vit imorse. Var ju fint men kallt åt rumpan. Seminarie idag. Vi var lagomt förberedda och tog inte så allvarligt på det, men gick väl rätt okej iallafall. Sen var Yvve jättesnäll och stannade med mig så jag slapp sitta mobbad och ensam i Gläntan. Tvingade mig själv att läsa (okej skumma) klart Avtalsrätten. Sedan gav jag mig ut i kylan igen, för att cykla till Frödingshöjd och Charlotte. Visade mig lite olika skattmästargrejjer. Känns som det är ganska mycket. Men hoppas att det kommer att gå bra. Kommer antagligen fråga henne hela tiden i början. Hatar att göra fel.

Om en stund blir det till att säga byebye till
Anita som far mot vackra Dalarna imorgon. Vill också hem nuuuu! Åker på torsdag, så det är ju inte så länge kvar. Ska verkligen bli skönt att komma härifrån! Koppla bort allt som hänt och bara ha det skönt ett tag. 


Fjortisarna returns

Åt jättenajs middag på Systrar med flixen igår. Supergott och som alltid väldigt trevligt i det sällskapet. Åt lammspett med tzatziki och pommes frites. Drack lite rött vin och snackade. Träffade på galna Johanna när vi kom ut. Hon skulle som vanligt på Walfrids. Farligt ställe det där, iallafall när Säffle och Årjängsbrudarna är där. Vågar man gå på toaletten egentligen? Sedan tog vi en liten motionsrunda över torget i våra klackar. Alltid lika kul att springa till bussen. Särskilt när man helt plötsligt har en liten hejaklack. Bussresan hem var också en upplevelse. Trodde inte det fanns sådana folk fjortisar längre. Men där var dom. Sjungandes och allt. Herregud. Ibland är man lite extra glad att man är lite vuxen iallafall.


Evolution of Dance

Spelar ingen roll att jag kollat på den tusen gånger, den är lika grym varje gång!

Julgranar

137435-52

Hell jäh!

Fy fan! Kan man vara grymmare. Jag tror inte det.  Musik vid Siljan vann alltså den här säsongen också! Helt jävla otroligt. Priset var en back öl som bars runt med stolthet.

Sjukt mycket folk på Rumpan. Fanns knappt nå plats att dansa på. Temat för kvällen var bokstaven J, så jag och Anita var julgranar. Jättefina med glitter och kulor. Var en hel del utklädda folk. Snyggast var de heta stringbrudarna.

Idag ska jag bara vara bakis, sen blir det middag med hetingarna ikväll!


137435-50

On the radio

Jaha då var man tydligen radiokändis. Eller nåt sånt. Anita, fan hur kunde vi missa det! Nu får jag aldrig veta vem som blev veckans David Hasselhoff. Hårt.

137435-49

Vilken man.

Repeatlåten just nu...

I was broken and alone,
I wanna rest by bones
The sun is shining now but still I'm feeling cold

I had a demon in my head,
I don't know what I've said
I'm so sorry for the stories that I've told

Nothing's is for real and you know it
I'm just gonna let it out

I'm having nightmares all the time,
for reasons I can't find
It's getting darker now but I won't close my eyes

Since now I'm gonna make it alone
Don't try I wanna be on my own

It's brighter now,
I will make it on my own

Lyssna
här... (som vanligt hör man dock mest publiken)


Caps

Kul på capsen igår! Själva spelet gick väl inte lysande direkt, men det var riktigt skoj iallafall. Uppfann en väldigt fin, dock lite stel dans som ska invigas ikväll.

2, 4, 6, 8 bäverhojt. Man drick för å glömma sen kan man börja å dans'. Ja inte blir det nå zingos ikväll.

Nej nu ska jag fortsätta med min frukost bestående av kex och färskost med smak av soltorkade tomater. Nyttigt är totalt överskattat.

Bäverhojt

137435-48

Sjukt heta! Nästan lika heta som vi kommer vara! Grupperna är väldigt olika, när det gäller namn iallafall =)
Kommer bli sååå kul! Blir lika glad varje gång vi träffas eller pratar om det. Och det kan behövas. Är ju inte så mycket annat som är bra just nu... Men nånstans där framme finns ljuset, nästan lika gult som en Zingo.

Seg söndag

Ovanligt att inte vara bakis en söndag. Ganska skönt faktiskt. Borde kanske prova det flera gånger...
Mys hos Amlin igår kväll. Var riktigt trevligt! Sötsessan var så rolig "det syns att det är tidigt discotal".. okej Emma... =)

Ikväll är det kommittémöte här. Ska dela in grupperna. Har kollat lite på det nu. Är inte lätt om man säger så! Någon som är bra på pussel?


Lugn helg!

Ja det var ett tag sen sist. Kan nog behövas, är ju fortfarande sjukt förkyld... haha. Har varit på stan och bytt mina vinterstövlar som var trasiga. Hoppas det blir bättre nu. Hade tänkt läsa lite idag, men kom på att det är nog viktigare att plugga på till nästa veckas (och säsongens sista!) quiz. Ligger ju tvåa totalt och det är ju ett misslyckat. Kommer man tvåa är man den första som förlorar. Så är det bara. Men är rädd för att det är för svårt, trots att vi har det ultimata laget igen.

Sista dagen för fadderanmälan idag. Snackade med typ tusen folk igår på Rumpan, och det hade blandat resultat. Kom igen nu, klart alla ska vara med!!

Shoppat så fötterna (och kortet) lider...

Ääääntligen hemma. Jättetrött men glad. Jag som bara hade tänkt köpa någon julklapp kom hem med massa kläder. En väska. Två skärp. Smycken. Bara till m i g. Härligt =) Kom till Götebord vid 11 tiden, och redan då sattes standarden på Vero Moda. Och som vanligt så shoppar jag typ jättemycket i den första affären jag går in i, och sen går jag runt med ångest hela dagen så fort jag köper något mer. Lunchade sedan och åt jättegod och stark Thaimat. Sedan shoppades det lite till innan jag, Anita och Yvve sprang iväg för att hälsa på Jossan på hennes jobb. Länge sen! Sedan mer och åter mer spring i affärer. Tror mina fötter dog någonstans kring 15-tiden. Hemåt mot Karlstad efter 17, och då hade det inhandlats påsar från Donken som vi sedan smaskade i oss på tåget. Var konstigt med platserna, fönsterplatserna saknade fönster och mittplatserna var vid fönstret. Men som tur va lyckades vi även på hemvägen få sitta i kupe. Dock var vi inte ensamma den här gången. Och tydligen så hördes vi ganska bra eftersom konduktören hela tiden kommenterade hur kul vi verkade ha det. Va? Vi kan väl ändå inte ha skrattat högt? Kan jag aldrig tänka mig...

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, och sen kolla på allt fint jag shoppat!

Tjoflöjt!

Gbg imorrn!

Tiiiidigt imorgon bitti drar jag och brudarna ner till Götet. Bussen går härifrån till stan vid tjugo över sju...Snaaaark. Skönt att vi ska åka tåg iaf. Får väl halvsova och lyssna på lite grym musik.

Ett litet smakprov på vad som kommer spelas om och om igen i mina öron...:

* Takida - Give in to me (ridin' high version)
* Takida - A point of view
* Lars Winnerbäck - Timglas
* David Gray - This years love
* Gary Jules - Mad world
* Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
* Phil Collins - I wish it would rain down
* Take that - Patience
* CCR - Who'll stop the rain

och självklart kommer det även bli lite julmusik (älska!)

* The Pogues - Fairytale of New York
* Adolphson & Falk - Mer jul
* Ulf Lundell - Snart kommer änglarna att landa
* Chris Rea - Driving home for christmas
* Cliff Richard - Misteltoe and wine

och säkert lite Hjalle och Heavy också! Cool.


Jävla regnväder

Usch vilket väder. Är det december eller är det nån som driver med en? Känns ju inte riktigt som vinter, och är väldigt svårt att förstå att det ganska snart är jul. Dessutom så är mina nya vinterstövlar trasiga såg jag idag! Får hoppas det finns likadana kvar, tog ju en halv dag för mig att bestämma mig för dem. Jobbigt.

Undrar om man är med
här...? =)

Fy fan!

Fy fan va sjuka människor det finns!

Speeddating?

Haha va kul det är på våra möten! Anitas garv var nog det värsta jag hört på länge =) Vad ska man säga, ideérna är många men av varierande kvalitet. Det är ändå ganska mycket som är fixat. Nollepåsföretagen är kontaktade iallafall, utom ett visst då =) Kan ju behövas en del om man ska på konfaläger =)

Nu vill jag bli frisk! Har varit förkyld hur länge som helst nu. Jobbigt! 137435-47




























Har inhandlat Kan jang, här ska det kureras!

Hmm...

Ja vad ska man säga. Det händer saker. Bra eller om det blir dåligt går inte att säga än. Hur vet man vad som är rätt när huvudet säger en sak, hjärtat en annan, och magkänslan bara är knäpp? Är ändå skönt, det gamla obehaget har ersatts av ett annat. Men ett bättre ändå. Tror jag. Ja hur vet man om man håller på att göra sitt livs misstag eller inte?

Markus!

Kollade på Idolfinalreprisen nyss. Hann ju inte se hela i fredags. Shiiiit va bra han är! Är nog nästan lika kär i han som jag var i Sebastian. Nästan iallafall....

137435-45137435-46

Aj på skinkan...

Har ont. Tror jag ramlade pladask på arslet igår. Känns som det. Jaja. Förfest hos Chrissy, sen vidare till Frödingshöjd. Hade nog varit roligare om vi stannat på Duvkulla, men det var ju inte lätt att veta. Sedan taxi ner till stan, och jag lyckades få med mig Johan och Björn till Harrys. Skönt att slippa Nöjes! Var ganska kul på Harrys, träffade på en glad Anita därinne iallafall. Efter det blev det en snabbvisit på Sheriffen där det bjöds på lussebullar. Najs! Sedan kom Chrissy som en räddande ängel och jag fick sällis hem. Måste ta Vännermaraton snart!!

Kvällen i (sjukt heta) bilder:

137435-44137435-43137435-42137435-41137435-40137435-39137435-38

Karatefylla

137435-37137435-36137435-35137435-34137435-33137435-32137435-31137435-30137435-29