Ja då var det dags igen då...

...för nollning. Började i fredags med teambuilding nr 1 och tröjtryckning. Hela Tengil visade sig vara sjukt kreativa och duktiga, och det resulterade i årets finaste t-shirts. Fortsatte den goda stilen med teambuilding nr 2 igår. Diverse lekar, grillning, kärring-race, frivilliga klädstreck med försvunna kläder som följd, en rolig kväll helt enkelt! Får se hur man ska klara dessa två vansinniga veckor, för lets face it, man är ju inte purung längre. 

image190image191 

Just ja. Finns såklart några betydligt mer spännande bilder från den sena kvällen, men jag väljer att behålla dem för mej själv. Av respekt för modellen. Och för framtida eventuella situationer som kräver utpressningsmaterial.

Okej då :)

Eftersom jag tydligen har så mycket tid nu, så måste jag tydligen blogga lite :) Kom hit till Karlstad i lördags med mor och far. Lunchade nere på stan, och fixade sedan lite i lägenheten innan de åkte hem till Dalarna igen. På kvällen åkte jag och Amlin ner till Brunis på Herrhagen. Lagade mat och satt ute bland myggen och drack och åt. Bossis kom förbi lite senare. När vi tyckte att myggen hade fått äta tillräckligt mycket på oss, så gick vi in, och Emma var snäll nog att bjuda på lite drinkar. Jag fick en god apple-smakande drink. Boss fick nåt som Emma påstod att hon hade druckit förut och att det visst var gott. Drinken bestod av vodka och rom. Bara. I ett helt stort glas. Boss smuttade lite artigt och fick sedan några droppar 7-up i. Tror inte det gjorde så stor skillnad. Sedan skulle vi gå ner till stan och dricka lite mer, och då skulle Malin ta på sej sin tröja som råkade vara en väst. Detta tyckte vi som var där just då var ganska kul, men tror inte att Emmas pojkvän med kompisar riktigt förstod det roliga när Emma sedan berättade den "superroliga" historien. Sötisen :) Satt på Pitchers och drack Daiquiris och öl. Mycket trevligt och med ett snurrande huvud som följd.

Här händer det inte så mycket...

Beror väl på en kombination av att jag typ aldrig är ute på Internet, och det faktum att det faktiskt inte händer så mycket just nu.

Men har iallafall varit på en minisemester med familjen, IKEA och Kolmården. Det var vi och de andra småbarnsfamiljerna. Men skit i det. Titta på djur är kul. Annars har jag mest tränat, och pluggat... pyttelite.... Hoppas på att det blir utgång med sötaste Josefin imorrn, om det inte blir någon klassfest med gamla gymnasieklassen. Återkomsten till Karlstad är för närvarande planerad till nästa lördag, alltså den 11e. Den som då befinner sig i närheten får gärna ge sig tillkänna för ett eventuellt umgänge med en ensam kulla.