Siljanfest

Då var det äntligen dags att göra av med vinsten från quiz-segern vt 2006. Anita sattes på det roliga jobbet att inhandla alkohol för 400kr och släpa hem. Efter att folk gjort diverse tentor så drog vi oss upp mot campus och Peters korridor. Där åts det pizza och dracks vin och öl. Sedan tog vi oss i våra fina uniformer mot Rumpan och quizet. Eftersom vi är lite coola så gick vi innan vi fick veta hur det gått, men vi kom 2a ändå! Fortsätter vi såhär så är den tredje säsongsvinsten inte långt borta. Senare på kvällen var väl sådär kul... Men man kan ju inte vara glad och uppåt jämt som sagt, även om man skulle vilja. Mini-efterfest med chips och dip blev det sen.. Vad ska jag nu äta idag?

Ikväll blir det fest igen, förhoppningsvis en roligare kväll. Ska börja med grillning här på Duvkulla, så det kan nog bli riktigt najs!
Finns för övrigt en fin film på när Amlin shakar sitt ass också.. Den som är intresserad kan ju höra av sig...

Hitta ett fint kort...

image140

Tentavecka = inget liv

Japp då har man bott i skolan i ungefär en veckas tid. Har dock hunnit med en caps med tillhörande rejäl bakfylla... Men det var inte det viktigaste, det viktigaste var att jag slog Anita. Inte poängmässigt, men kom på en högre placering. Hur går det till kanske ni tänker då? Jadu det är en liten hemlighet skulle man kanske kunna säga.... =)

Annars har jag bara pluggat som sagt. Har varit helt underbart väder några dagar nu! Helt sjukt vad man blir på bra humör av det! Idag satt jag och Yvve t.o.m utanför bibblan i solen och pluggade och lyssnade på musik. Även om vår önskelåt inte blev spelad så var det jätteskönt! Har t.o.m blivit lite rosa...

Kvällen ska spenderas med att tvätta och hänga lite med Stor-Hed =)


Denna får bli den här veckans låt tror jag....: Frida - Dunka mig gul och blå

Tackfest!

Svinigt och kladdigt. Precis som det ska vara. Temat för året var musikstilar, och eftersom vi är så himla tuffa i kommittén så var vi hiphopare. Balla som få. Old style-förfest hos Anita först, där blandades musikstilarna hej vilt. Bo Diddley passar till allt! Första gruppen var uppe på Campus, där bjöds det på sprit, öl, ägglek, klädbytarlek (Anita var sjukt het i BJ's kallingar).... Hos andra gruppen... jaaaa vad ska man säga. Det bjöds på öl och mjöl. Öl och mjöl. Och lite öl och mjöl. Tycker synd om de som ska städa golvet där idag, kan inte vara kul. Ett tips till den som vill att flätor ska sitta som berg, häll en 4-5 öl över huvudet och sedan en halv påse vetemjöl över det. Sitter som bara den i många timmar! På Rumpan sen så dansades det självklart på borden, lektes lite inte nudda golv och annat vanligt. Sen lite efterfest på det, och kvällen kan summeras till en riktigt lyckad!


Arvingarna!

Woho säger jag bara!!


balltk?ndissexy-pose

Utmanad

Japp, som i stort sett alla andra har nu även jag blivit utmanad. Utmaningen kom från en gammal klassis från världens bästa gymnasieklass, E3b alé alé alé, go go go....

Spelreglerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1 Jag har alltid varit nästan bäst på allt jag gjort. Skolan, basket, ridning, och gymnastik när jag var liten. Detta verkar dock ha försvunnit lite på senare tid. Men har fortfarande väldigt svårt att acceptera om jag hamnar lägre än medel i nåt.

2 Jag hatar att prata i telefon. Är verkligen inte bra på det, och gruvar mig alltid innan jag måste ringa nån som jag inte känner jättebra. När jag har druckit så går det dock mycket lättare. Problemet då är bara att så fort jag fått i mig lite alkohol så verkar mina öron sluta fungera, vilket betyder att flertalet av samtalen endast låter såhär "jag höööör ingenting, anita kan du prata istället?".

3 Jag tror stenhårt på spöken och är rädd för dem. Försöker dock övertyga mig själv om att de är snälla. Detta medför att det är en omöjlighet för mig att själv titta på en skräckfilm eller typ Det okända strax innan jag ska sova.

4 Jag utvecklades (rent fysiskt) först av alla i min klass. Det var inte så roligt. Har alltid varit längst, det var först i slutet på högstadiet vissa killar började växa om mig. Sedan dess har jag inte vuxit så mycket, även om det hade varit helt okej om vissa delar av mig gjort det....

5 Jag svettas som en gris så fort jag utövar minsta fysiska aktivitet. Och som om inte det var nog så blir jag tomatröd i ansiktet. Spelar ingen roll om jag sprungit en halvtimme eller bara fem minuter. Är lika snygg vilket som. Detta medför att folk på gymmet stirrar på en som om de vore rädda att jag vilken sekund som helst ska falla avsvimmad till marken. Men jag kan lugna er, jag överlever.

6 Alla andra verkar ju ha något om sex med, så då vill ju inte jag vara sämre. Jag har haft sex i en norsk skidbacke. Pjäxor och allt.

Jag utmanar Karolin, Becca, Tiina, Björne, Emma och Branca.

Barrunda

Här kommer rapporteringen från helgens Barrunda. Började lite smått hemma hos mej med min ena barnvakt för kvällen Freddan. (Han gjorde för övrigt ett väldigt bra jobb. Såg till att jag inte drack för snabbt, att jag tog ut pengar och att jag köpte mat. Dock slet jag mej tydligen lite senare...) Sedan var det färd mot Sheriffen för förfest hos Johan. Första stoppet var sedan på Arena, sen följde Biljardnian, Ankan, K6 mellanfest hos Lillis (där lyckades jag dessutom spilla ut en hel grogg under sängen. Bra Elin.) och tillslut Nöjes. Var en helt okej barrunda med undantag för vissa saker som gjorde humöret lite sämre...

137435-127

Mina duktiga vakter Lillis och Freddan.
Nollephest

I onsdags var det dags för finsittning. Började med att möta min dejt Martin, och sedan gick vi och massa fler hem till Kaluza där det dracks och pratades. Mycket trevligt, även om min dejt redan här började anklaga mej för att försöja supa han under bordet......

Sedan var det dags för själva sittningen, och den här gången hölls den på Arena. God men väldigt pepprig mat, och massor med dryck. En superlyckad kväll, jättebra tal och glada pristagare. Årets dansband var verkligen en höjdare! Kvällen (okej, tidig morgon) avslutades på Rumpan. Trasiga strumpyxor börjar nästan bli en tradition i nollephestsammanhang...

Dagen efter... Ja, vad ska man säga. TUNG. Var inte utanför dörren på hela dagen, och det var först framåt åttatiden på kvällen jag lyckades peta i mej lite mat. Vad ska man säga. Ska man festa ska man göra det ordentligt.

Här kommer lite bilder på alla underbart snygga som var med!