Opponering imorrn...

... och jag känner mig hur lugn som helst.. Har aldrig varit så här avslappnad nångång.. Stabilt man blir det nu när man håller på med det mest seriösa man läst hittills. Under små 5poängskurser är man helt hispig, c-uppsats helt lugn. Är väl mest less på det hela... Men det löser sig nog.. :)

Efter den långa morgondagen blir det Vedugnen med brudarna. Kommer nog bli najs! Sen så kommer allra käraste syster på torsdag! Wieeee! Då blir det nog lite shopping, caps, quiz, rumptömning, nöjes, bakismat... En långhelg i riktigt studentanda.

Campusfesten i helgen var helt okej. Roligaste var absolut capsen med bara massa gamlingar. Kändes jävligt bra faktiskt. Kvällen slutade väl kanske inte riktigt som jag hade trott, men annars så var det riktigt kul!

image187

Anita, Yvve och jag framför de brinnande sofforna på campusfesten.Jag och syster i Thailand, röda och med snygg pose.

Va fan som helst...

.... hette vårt basketlag i Studentiaden. Vad ska man säga om vårt resultat då. Vi var en klass för sig kan man kanske kalla det.. Spelade enbart mot killar och en supergrym tjej (som var med i laget som vann hela skiten, naprapathögskolan.... såklart...). Men vi var glada iallafall :) Var faktiskt superkul att spela igen! Kommer ihåg varför jag faktiskt höll på med sporten i massa år förut. Det t o m kanske blir aktuellt att ta upp karriären igen. En gubbe från Karlstad Basket tyckte att jag skulle komma och spela med deras div 3 lag... Så nu ska de ringa upp mej... Skulle verkligen vara kul, men det beror på hur mycket tid det skulle ta.

På lördagen hade jag och Yvve en liten egen vinkväll... Lyssnade på massa nostalgimusik och kollade på tv. Precis som vi brukar :) Var riktigt trevligt och man blev visst lite full där också.... Söndagen var riktigt najs, även om det blev lite uppsatsskrivning också.

Jag vill tacka mitt kära glada lag, Tiina, Markus och Joel för en superrolig turnering! Hoppas ni hade det lika kul som jag!

Nu blir det uppsats för hela slanten.....

Sååå bra! :)


Studentiaden

Ja då kör det snart igång då! Är sjukt mycket som ska fixas just nu. Nu ska jag skriva lite på uppsatsen, sen är det styrelsemöte kl 13, och sedan från 15 och framåt så är det Studentiaden-fixande som gäller. Lär nog ta hela kvällen. Sedan börjar dagen tidigt imorgon med ackreditering i Rackethallen. Sedan under dagen är det Sundsta som gäller. Ska jobba i ackrediteringen där och även spela streetbasket. Det känns ju väldigt stabilt med tanke på att jag inte hållit i en boll på flera år, och inte ens träffat alla av mina lagkamrater... Men det löser sig nog. =)

Den som har vägarna förbi kan ju komma till Sundsta och heja på alla under tors-lör. Vill även påpeka att den som vill kan gå på eftersläppet till banketten på Nöjes på fredag kväll.

Tjipp

För jag behöver lite värme....


Valborg

Ja igår var det alltså Valborgsfirande för hela slanten.. Dagen började tidigt (dock en halvtimme försent ungefär eftersom Fröken Hed inte hittade sin nyckel :)) med champangefrukost på ett överfullt Rumpan. Partytältet var smockat och stämningen hög. Vi missade tyvärr bubbel-capsen men Storis var tydligen kung. Sedan blev det traditionell par-caps, och t o m Yvve (som fick ha KECO-tröja på sej. Respekt.) var med och kastade kapsyler. Gick helt okej även om jag och Freddan fick lov att snacka in oss i b-finalen. Tiden bara flög iväg och helt plötsligt var det dags att gå mot Bunkern. Där sprutades det champange, tittades på moln, och åts hamburgare. När det blivit lite kallare gick ett stort gäng på mellanfest i mitt allrum. Där tafsades det lite på mina bröst, Baywatch-sprangs det, The Ark-dansades det och helt enkel dracks en massa mer alkohol. För det behövde man verkligen efter 10 timmars festade. Sedan så var alla plötsligt på väg ner till Arena och trots att Anita och Yvve bangade så åkte jag ner. Arena var sådär, shakandet med Anna, Tompa och Martin var dock superkul! På Arena fick jag iallafall den smarta idén att lämna min tröja på golvet på scenen och sen gå därifrån. Tänkte att där kan den ju ligga. Hittade den av en slump på ett bord alldeles lortig och blöt. Smart man är. När jag tröttnat lyckades jag träffa på söt-Jessica och hennes finnekompisar och fick åka taxi hem med dom. Tack!

Sammanfattningsvis den roligaste Valborg på jättelänge, kvällen var väl sådär men dagen superlyckad!!! Jättebra stämning och massa kul folk. Ny tradition hoppas jag på. Även om jag bara har en Valborg kvar här i Karlstad...:(