Ut med Sam!

Skandal att han inte åkte ut ikväll! Han borde åkt idag och Evelina nästa gång, sedan är alla som är kvar bra. Att Mattias och Amanda fick färre röster än Sam är helt otroligt. Vad är det de som röstar på han gillar? Hans kassa sångröst eller hemska utseende? Enda förklaringen måste vara den som Amlin kom fram till... Han måste ha stor släkt.

Caps

Okej, jag är inte helt nykter, men tänkte änd å att ajg skulle skriva ett litet fint inlägg här... Var caps på rumpan idag, och allas vår favorit-kasta-på andras-näsor anita åkte hem till dalarna och lämnade mej ensam kvar att försvara hedern... det gick väl sådär bra.. kom till a-kors!!! första gången i världshistoren!! men väl d'r så gick det vä litne såååå bra kanske... jaja, huvudsak jag hade roligt och kom, bättre än bååth:) hihi pussssssssssssss alla mina få läsaree


Tjejsittning!

Japp igår var det tjejsittning på Rumpan. Var sjukt kul! Började med förfest hos Yvve med lite singstar och sånt trevligt... Sen var det rumpan med mat, dryck, sånger, sånger, sånger, tal till killen som kom för tidigt, stripp, bardans, och helt enkelt en massa poserande.
image198


Vem påstår att vi bara kör med samma pose?