Melker!

Melker är det sötaste som vandrat på denna jord. Han är även det busigaste och därför har tiden jag hittills varit hemma mest spenderats med att hålla koll på han och försöka se till så att han inte äter upp mina skor. (Amlin du kanske har något gammalt par du kan skänka till han? :))
Hem till Borlänge

Nu i eftermiddag lämnar jag Karlstad och åker hem till familjen i Borlänge. Är glad att jag faktiskt har ett hus att komma hem till, var en stor brand på vår gata förra veckan. Helt sjukt. Kommer nog inte alls känna igen mig.Här är en bild på branden, vårt hus är det med den röda ringen runt.


Amlin (Pöket, McHammer, Cute ass) 25 år

Kärt barn har många namn och i lördags var det dags att fira att hon snart fyller halvvägs till 50. Grillfest här på Duvkulla var planerad sedan länge. Kvällen började lite knaggligt när vår grill blev lite stulen. Det ordnade dock upp sig till slut och vi satte igång och grillade. Var mycket folk, superväder, god mat och mycket alkohol. En riktig toppenkväll. En toppenkväll som innebar att jag ensam shottar tequila inne på Bmb, inte bra Elin. Det fick jag betala rejält för på söndagen, och även idag. Man är inte ung längre, det är en sak som är säker.


image279
Annars har jag varit och kollat på en match med den konstigaste sporten ever, lämnat in uppsatsen och fått ansvarsfrihet för 2007. Så nu är jag i stort set heeeelt ledig resten av veckan, åker nog till Borlänge på måndag som det ser ut nu. Vill hem och träffa vovven!