3 månader i ett inlägg

Hej alla!
Jag har ingen ursäkt för att det nu är över tre månader sen sist jag bloggade, det har inte blivit så helt enkelt. Ska försöka sammanfatta det som hänt lite kortfattat....

Vi hade alltså en reunionfest med gymnasieklassen. Började med grillning hemma hos Tomas, sedan bjöds det på frågesport och diverse mogna lekar a´la E3b. Kvällen slutade på Bolanche. En superkul kväll helt enkelt!! Var verkligen jätteroligt att träffa alla. Eller alla och alla, det var ungefär hälften av klassen som kom.
Sedan så gjorde jag och Anita en tripp till Karlstad där vi bland annat gjorde ett patet-inhopp på ärtor och punsch. Eller förlåt, nollningskonsulter kallade vi oss. Bodde hos Yvve i hennes nya och fina lägenhet. Också en superhelg med massor med god mat, dryck och vänner som jag saknat som bara den!
I oktober (?) vankades det inflyttningsfest hos Anita och Desireé i stora huvudstaden. Kom dit lite senare än tänkt på grund av lite tågkrångel vilket innebar att stackars Lajsa fick vänta lääänge på mej... Sorry... :) Byta om och fixa till sig det hanns inte med, så det var bara att släpa med väskan och sitt bleka och trötta ansikte till restaurangen som för övrigt hade supergod mat. Konstigt att det kan vara nästan ett halvt år sedan man umgicks men ändå så känns det så naturligt så fort man träffas. Lördagen spenderades på stan medans stackars Anita var tvungen att jobba. Shoppade som vanligt loss i en enda affär och gick omkring med en lätt ångest resten av dagen. Men som Lisa sa, jobbar man så måste man få handla om man vill. Och det ville jag! Kvällen inleddes med mat och dryck och avslutades med mer dryck och utgång. Jättekul och riktigt lyckad helg!


Jag har även hunnit med att klippa mig, flytta till lägenhet i Borlänge som jag trivs super i, varit på Håkan Hellström med bästa Josefin och Sanna, varit på inflyttningsfest hos Sanna i hennes och Stefans lägenhet och har även fått förlängt på jobbet. Så nu blir jag här i Borlänge iallafall till och med augusti nästa år. Just nu känns det faktiskt jättebra, trivs jättebra på jobbet och lägenheten tycker jag som sagt mycket om.

Resten av veckan ska jag spendera som jag brukar de flesta veckor, jobba, äta, träna, sova. Men jag ska även hinna med en bio och Tiinis på torsdag, skoj! Och så ska jag vara hundvakt hela helgen då mina föräldrar åker till Oslo för att hämta min syster.

Så, nu är ni uppdaterade om mitt liv!
Puss på er alla!
Längtar för övrigt extremt mycket till jul. Helt ofattbart att det är första advent på söndag. Vart tog hösten vägen?