Utmanad

Japp, som i stort sett alla andra har nu även jag blivit utmanad. Utmaningen kom från en gammal klassis från världens bästa gymnasieklass, E3b alé alé alé, go go go....

Spelreglerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1 Jag har alltid varit nästan bäst på allt jag gjort. Skolan, basket, ridning, och gymnastik när jag var liten. Detta verkar dock ha försvunnit lite på senare tid. Men har fortfarande väldigt svårt att acceptera om jag hamnar lägre än medel i nåt.

2 Jag hatar att prata i telefon. Är verkligen inte bra på det, och gruvar mig alltid innan jag måste ringa nån som jag inte känner jättebra. När jag har druckit så går det dock mycket lättare. Problemet då är bara att så fort jag fått i mig lite alkohol så verkar mina öron sluta fungera, vilket betyder att flertalet av samtalen endast låter såhär "jag höööör ingenting, anita kan du prata istället?".

3 Jag tror stenhårt på spöken och är rädd för dem. Försöker dock övertyga mig själv om att de är snälla. Detta medför att det är en omöjlighet för mig att själv titta på en skräckfilm eller typ Det okända strax innan jag ska sova.

4 Jag utvecklades (rent fysiskt) först av alla i min klass. Det var inte så roligt. Har alltid varit längst, det var först i slutet på högstadiet vissa killar började växa om mig. Sedan dess har jag inte vuxit så mycket, även om det hade varit helt okej om vissa delar av mig gjort det....

5 Jag svettas som en gris så fort jag utövar minsta fysiska aktivitet. Och som om inte det var nog så blir jag tomatröd i ansiktet. Spelar ingen roll om jag sprungit en halvtimme eller bara fem minuter. Är lika snygg vilket som. Detta medför att folk på gymmet stirrar på en som om de vore rädda att jag vilken sekund som helst ska falla avsvimmad till marken. Men jag kan lugna er, jag överlever.

6 Alla andra verkar ju ha något om sex med, så då vill ju inte jag vara sämre. Jag har haft sex i en norsk skidbacke. Pjäxor och allt.

Jag utmanar Karolin, Becca, Tiina, Björne, Emma och Branca.

Kommentarer
Postat av: Anita

jaa det är ju inte så konstigt att folk har svårt att hålla reda på vem som är vem av oss kan jag ju säga..

Postat av: Em

Orkar inte riktigt köra hela din, men jag synar din nummer 6 med min; Sex på ett amerikansk krigsmonument medans nyårsraketer flyger över oss och folk sjunger in år 2007. :)
Hur är allt med dig förresten?

2007-03-13 @ 19:21:39
URL: http://tslehmosdav.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback