Sliten

Ja då var man hemma då efter den otroligt roliga skiftesresan. Kroppen känns ungefär som när man varit utomlands och tokfestat i en vecka. Lite sliten alltså. Men var grymt skoj! Började festen lite sakta på bussen till Sthlm. Tror tanterna längre fram var lite rädda för oss, men vi mutade dom med Göta Kanal. Sedan innan incheckning tömde vi raskt de 10 champangeflaskor vi hade med oss. Trevligt med lite utomhusfest så här års. Inne på båten fortsatte festandet, och nu börjar det bli lite dimmigt måste jag säga. Mat åt vi iaf, buffé med fri mängd dryck. Så det kan bli. Sedan sjöngs det karaoke, dansades, dracks drinkar, tappades bort körkort.. Ja så går det är när ett gäng stenfulla Karlekoniter tillbringar tid tillsammans.

Idag har jag varit bakfull, ätit hamburgare till frukost, fått tillbaka mitt körkort (fan va skönt!) och åkt buss i typ tusen timmar. Vissa fortsatte festen och skulle gå direkt på förfest. Orka. Själv tänker jag lägga mig i min säng och sova lääääääänge...

Busy day

Idag har massor blivit gjort. Började dagen med att stå i Karlekons monter på Keydagen. Var väldigt lugnt med tanke på att mässan inte började förrän 9.30 och vi blev avlösta kl 10. Sen gick jag, Yvve och Anita runt lite, kollade, tävlade, kastade lite bollar. Sen klockan 11 var det dags för kommittémöte. Denna gång med hela det godkända gänget! Känns grymt kul och bra! Temat är även det toppen =) Efter mötet så gick jag och Anita tillbaka till Key, och pratade då med diverse sponsorer om stadsvandring och nollepåsar. Grymt bra att fixa i god tid. Kvinnor kan. Sedan hann jag med ca 1 timmes oeffektivt tråkigt plugg innan det var dags att bege sig till möte för Studentiaden. Delade upp oss i olika projektgrupper, och jag och Yvve är i "Anmälning och ackrediteringsgruppen" tillsammans med två andra tjejer. Blir nog jättebra, hade inte alls bestämt mig för vad jag ville göra, men det här känns jättebra!

Nu blir det lite mat, innan Yvve kommer hit och kollar kvällens tv. Sedan blir det till att ladda för skiftesresan imorrn. Ska bli så kuuuuul!

Shiiiiiit

Jag klarade Beskattningstentan!! Helt otroligt! fick 33/50 p, och godkänt låg på 30. Alltså fattar inte hur det gick till. Är bara att konstatera att jag är grym på att hitta på svar själv.

Erikas inflyttningsfest

Var riktigt trevligt igår! Även om det blev lite drama där på slutet...  Drack, pratade, skrev (och ritades) i gästbok. Självklart togs det även lite vackra kort.




Shopping

Blev väl inte riktigt det jag hade tänkt köpa (ett partylinne) men väl en tröja och två baslinnen. Även lite andra småprylar såsom Resorb och Ibumetin. Måste tänka på framtida bakfyllor. Kryssning. Nollning. Gäller att vara förutseende.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Erika. Blir nog kul! Men det blir inget
Nöjes för mig ikväll. Skönt faktiskt. Har varit där så mycket den här hösten, börjar tröttna lite.

Nej nu ska jag beundra mina nya plagg och sen vila...

Klen

Fy fan. Man börjar nog bli gammal. Är bakis efter capsen igår. Undra varför? Var sjukt kul iallafall! Quizet sen ja... GIck som tänkt ungefär, med tanke på avsaknaden av stammen.

Nej nu blir det shoppiluringen med Anitapita.

137435-23

Man kan ju nästan börja tro på en högre makt.

Yes!

Wiiiieee nollningen kommer bli sååå bra! Är laddad som tusan!

Dagens höjdpunkt...

...var för ovanlighetens skull inte lunchen, utan hade möte idag med general-Anita och resten av den ofullständiga kommittén. Om bara en viss person nu vill tacka ja, så kommer det bli sååååå bra!! Shit va skoj vi kommer att ha! En grymt sammansvetsad och jämn grupp verkar det bli. Diverse olika förslag på teman, vissa något bättre än andra. Nu är det bara att hoppas på att vi blir godkända. Hade vart kul att få vara med och godkänna mig själv =)


137435-21137435-22


Så här snygg kan man bara vara när man är med i kommittén. Eller vad säger du Anita?


Snaaaart pengar

Vill ha. Massa. Skor. Klänningar. Smycken. Snygga träningskläder. Smink. Men just det ja, jag är ju fattig student. Får visst inte 20 000 på fredag. Attans då. Dessutom är jag inne i en period då jag är besatt av att kolla på kläder och liknande på Internet. Har dock lyckats lägga band på mig och inte köpt något än. Känns liksom inte som om man gör av med pengar på samma sätt när man handlar på nätet. Hej hopp  så har man ju helt plötsligt en massa nya fina saker hemma. Utan att man ens behövs åka ner på stan. Teknikens under värld är underbar. Väntar bara på att den självbetalande räkningen ska uppfinnas...

TyJe AB

Blä för case som tar för lång tid, blä för regn och rusk, blä för att jag inte har hunnit plugga nåt.. Inte en bra dag alltså. Dagen började dock ganska bra med att jag trots att jag sovit jättedåligt och kände mig förkyld, orkade gå upp tidigt för att åka och träna. Det var skönt!

Jobbat med case i Handelsrätten idag. Skulle enligt läraren ta 2-3 timmar. Vi höll på idag i 4 timmar och ska fortsätta imorgon. Jobbigt. Inte fattar vi egentligen vad vi gör heller. Men det var ett grymt namn vi kom på iaf! =) Blir nog till att smälta in på måndag, svart och ingen urringning är det som gäller.



Åh jag vill göra något med mitt hår nu. Är less. Yvve fixade sitt jättefint idag, så nu blev jag ännu mer sugen. Får se hur det blir efter fredagen. Men det är ju inte gratis direkt, och den här månaden så är det kryssning, Göteborg, julklappar som ska inhandlas... Och mina pengar som brukar ta slut snabbt i vanliga fall lär ju inte räcka länge nu heller antar jag. Sen är jag sugen på en ny
tatuering också. Kanske borde önska mig det i julklapp?



Ikväll blir det tvtittande hos Yvve. Ska bli najs! Men först ska jag försöka läsa 183 sidor på en timme kanske.. Önska mig lycka till!


137435-20

Yvve på partyhumör

Ps. Jag tror att jag fått en sånt svart hål som Anita har i sin lägenhet. Idag dök ett hårband (som jag letat efter i evigheter) upp på ett ställe jag var övertygad om att jag letat på. Nåt mystiskt är det som sker. Ds.

Bildbevis

Det var tydligen såhär barrundan var... Ja det ser ju ut som vi har kul iallafall!




Det kallas tvivel...

...det där som stör, det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör..
Typiskt grå, tråkig och deprimerande höstdag idag. Blä. Inte blir det bättre av mensvärk eller att jag måste plugga heller. Suck och stöööön.

Barrunda - dagen efter

Jaaa vad ska man säga. Grym Patet-grupp med Fredrikarna. Sjukt kul! Lång kväll med rejäl förfest innan barrundan. Inte så smart kanske.. Mer info och bilder kommer senare.

Barrunda

Ikväll är det alltså barrunda. Ska bli riktigt kul! Börjar på Arena, sen Harrys, Glada Ankan, K6 och kvällen avslutas som vanligt på Nöjes. Är dock jätteförkyld och kan inte andas genom näsan. Men det är väl inget som lite alkohol inte botar.


yvves fest



































Jag och Anita posar som vanligt.




Quizet igår gick bra! 3:a på 24 poäng. Slog både Illuminati och Cobrastyle. VI ligger nog bra till totalt, har nästan bara hamnat i toppen den här säsongen. Hoppas på en seger igen! Allt för att få använda våra fina linnen =)

Fredagskväll

Japp, då har jag en vanlig fredagskväll framför mig, först kolla lite Idooool/hockey, sen quiz på Rumpan. Tror det blir hela stammen med ikväll igen. Kul! Gick ju bra förra veckan, även om det var lite av ett skämt. Vem bryr sig om vem som sjunger FBK's nya låt egentligen? Tacka vet jag vårt quiz, med höjdare som Hjalle & Heavy. Det är musik det.

 


Nej nu ska jag kolla in lite idol. Go Markus!!

FOTO: TV4/Daniel Ohlsson

Shoppingsugen

Fick en julkatalog från H&M idag.. Åh va mkt fina saker de hade! Vill ha!!







Köpt biljett till barrundan idag. Vet inte vad jag ska ha på mig riktigt. Har ju inte haft råd att shoppa på ett tag, så det blir till att leta djupt i garderoben och försöka hitta nåt kul. Hade inte haft något emot om dessa plagg på något mystiskt vis hade letat sig in i min garderob:
Front Fold Ankle BootFornarina Skinny Crop TrouserDita Ruched Bustier



Årsmötet igår gick bra. Jag är nu Karlekons nya skattmästare. Tack tack, känns bra. Ska åka på kryssning med gamla och nya styrelsen snart. Ska bli jättekul!!

Träning, regn och årsmöte

Japp, började denna regniga dag med att träna. Var riktigt svettigt och skönt! Den bästa skillnaden mellan att gym och gruppträning tycker jag är att man lättare märker att man blir starkare när man gymmar. Helt plötsligt så var den där bicepssövningen inte lika jobbig längre. Najs. Snart är man fit =) Så här vill jag dock aldrig se ut!



Real women have curves.




Årsmöte för Karlekon ikväll. Jag är den enda som har sökt skattmästarposten. Så antingen får folk rösta på mig, eller på ingen alls. Shit, det värsta som skulle kunna hända är att "ingen alls" får fler röster än jag. Iiiiiihhh.. Men det kommer nog gå bra. Hoppas jag inte får för konstiga frågor bara. Risken för det är nog inte så stor hoppas jag, värre för Anita. Grym kommitté i vår! =)

Fairytale of New York

jul new york

Fira jul i New York hade ju inte varit helt fel.

Jag har värsta julkänslan. Tänt massor av ljus, druckit glögg och lyssnar på julmusik. Älskar verkligen julen! Den enda höjdpunkten under det mörka och kalla vinterhalvåret, förutom födelsedag.
Nej nu ska jag sluta längta och bege mig hem till Emlan för veckans
OC.

Kallt

Usch va kallt och halt det var imorse när vi cyklade till skolan. Och inte var det särskilt lätt att ens lämna sängen. Jag är ingen morgonmänniska. Nej usch. En liten solsemester skulle inte sitta helt fel nu. Amlin-lyx som åker snart...

thailand
Skulle hellre ligga på stranden nu, än i min säng med Allmän Avtalsrätt.



Saknar min sötsysteryster också. Inte träffat henne på hela hösten nu för att hon är duktig och rensar fisk i Norge. Men till jul kommer hon hem och då ska jag minsann krama henne massor!


Sötsyster och jag i Thailand

Tvkväll

Helt okej tvkväll idag. Ugly Betty och sen Greys Anatomy. Såg första avsnittet av Ugly Betty förra veckan, och det var kul! Som Djävulen bär Prada fast mindre seriöst. Såg Ugly Betty på Oprah idag, fast då var hon snygg. Alltså sitt vanliga jag. Typiskt Hollywood, att även de fula spelas av snygga människor. Jaja, jag kollar ju iallafall.
Tillbaka till riktiga livet, bokat resa till Göteborg nu! 7 december blir det en heldag med shopping och underbart snygga girls! Love Göteborg! Har alltid velat bo där, och vet t o m vilken lägenhet jag vill ha. Vetat det ända sen hela basketlaget gick och sjöng "Sara, kom ut ikväll" utanför 7eleven för tusen år sedan. Ah, those were the days...

Helgens partaj

137435-2

I helgen var det party med detta sköna gäng, jag, Anitapita, Freddie och Sara. Grymt kul för-förfest med ölspel som verkligen hade effekt. Vissa behövde t o m hämta mer alkohol då allt tagit slut innan klockan halv nio. Det är starkt! Sen gick vi vidare till min gamla korridor, riktigt kul att träffa folk, men nog var det bättre när jag bodde där =) Sen utgång på Nöjes som vanligt. Var en grymt kul kväll iallafall!

Intervju

Blev intervjuad idag på förmiddagen för posten som Skattmästare.. Hoppas det gick bra, var väldigt snabbt avklarat iallafall. Var ju inte direkt jättefarliga människor som ställde frågorna.