Packning

Japp, håller på att flytta in alla tusen saker i Tiinas lägenhet. Att hon åkte till Brasilien förde med sej något bra. Shit va grejer man har. Inte går det direkt snabbare av att jag är extremt förkyld och måste snyta mig var femte sekund. Måste ju vara frisk tills på måndag då det blir gaj å partaj igen!


137435-65

Lite nyktra...


137435-66

Inte fullt så nyktra längre.

Nollning

Ja då var första nollningsveckan över. Har varit superskoj verkligen! Dock har kylan och festandet sin baksida. Vaknade med 39 graders feber. Känns lite bättre nu när jag duschat ur all chokladpudding jag hade i håret.


Kommittékalendern - snart i en butik nära digStön


Teambuilding - styrelsen

Japp, blir teambuilding nr ett ikväll. Får se om folk känner igen mig, ser lite annorlunda ut nu. Men jag blev nöjd iallafall!
Annars har dagen spenderats med långfika hos Yvve. Var mycket trevligt med massa intressanta samtal. =)

Sötbrunis har skrivit dagens bästa blogginlägg iaf! Haha bra att veta =)

Lilla OlleSöta små shorts

Imorrn!

Ja, det ska verkligen bli spännande att se resultatet. Hoppas bara att de har fler än en färg så det inte blir som i min dröm. Har drömt betydligt mer om det en här veckan än vad jag gjort om tentan. Säger väl en del om hur mycket jag orkat tänka på skolan.
Får väl se om jag kommer se ut såhär. Hoppas inte det.

Idol-Henning

Ja han har man träffat på idag. Var mycket trevligt. Annars så har jag skrivit tenta, och det gick väl inte sååå bra direkt. Om jag har tur kan jag skrapa ihop preciiiiis med poäng. Jaja, är över nu iaf, skönt! Lunchat på stan med Jan-E, Bjärven, Stor-Erik och Limpis/Henningis/Wibis. Sedan sprang vi på stan en massa, träffade på Johanna och Jessica som genast föreslog att vi skulle ta en cider. Oväntat =) Släpat tuuuunga lådor från Ernst & Young också. Sedan storshopping på Systemet, är lite osäker, men Jan-E kanske fortfarande sitter fast bland Sofieron. Sedan klämde vi in oss i storbilen igen, och så bar det av hemåt mot ghettot igen. Pust.

Ska försöka komma på ett pinsamt minne att skriva här också, har ju blivit utmanad av Janet Bananet. Kan dock bli lite svårt, jag är nämligen en väldigt perfekt människa som sällan gör bort sig.

Tenta imorrn...

Bautatenta imorrn. Handelsrätt. Är onormalt lugn. Vet inte om det beror på att jag inte riktigt fattat att det är tenta imorrn, eller om det är för att annars brukar Anita vara ute i god tid med att ge en ångest. Hursomhelst så känns det rätt okej. Är lite rädd att jag har blivit för kaxig. Har ju klarat tentor som jag var övertygad om att jag skulle kugga. Det har ju liksom löst sig varje gång. Lite farligt, för jag borde inte vara självsäker nu, har inte pluggat länge alls. Kommer verkligen hänga på om det kommer några cpiga EG-rätts frågor eller så. Ska bara bli skönt att det är över. Är ju tusen andra saker som ska fixas nu.

På fredag är det styrelseteambuilding och på lördag nollningsteambuilding, och på måndag börjar själva nollningen! Ser grymt mycket fram emot det! Kommer bli såååå kul!

Tiiiiiiiiiiill spritbutiken ränner jag.....

Je m'appelle Claude


Luuuugn lördag

Har pluggat hos Yvve på dagen. Gick ganska bra. Fortsatte när jag kom hem, gick inte lika bra.. Sjukt tråkigt och segt bara. Har hela lägenheten för mig själv nu på kvällen. Har köpt mej massa gott och ska bara slappa i soffan. Naaajs. Fast hade hellre gått ut, men det går inte för sig när det är tentatid. Ska kolla på lite underbart Vänner innan det blir filmtajm.


"Now Ben, sometimes people can seem like jerks on the outside, but they have famous fathers" - Pheobe

Hockey och dansträning

Ja så ska denna fredagskväll spenderas.Inte lika mycket skit längre

Kollade på den andra lägenheten nyss. Var som jag trodde likadan som den första. Känns inte lika hemskt längre, för tydligen så finns det ett rum på varje våning med frys och ugn. Inte lika bra som eget såklart, men betydligt bättre än inget alls. Får se hur det blir.


Jävla kukhelvete

Då var man glad en stund när man trodde man skulle få en sån lägenhet man vill ha. Men nejdå. Då hade den ingen ugn, kylskåpet var minimalt och frysfacket mikroskopiskt. Däremot var badrummet gigantiskt. Bra tänkt. Fan jag är bitter.

Back in Karlstad

Ja då var man tillbaka i Värmland och Karlstad igen. Känns rätt okej. Fick skjuts av min snälla familj så jag slapp bussen, skönt! Visat lägenheten för en familj (gammal gubbe, utländsk kvinna och litet barn). De verkade intresserade så nu kanske det blir flytt snart! Måste bara ha något att flytta till. Petitesser. Får gå till Riksbyggen imorrn och se vad de säger. Annars kommer jag till dej Anita och ligger sked, bara så du vet!

Hade fått ett julkort av Anna. På adressen stod det: "kronoparken - mellan fagott och jakthorn typ, gula tegelhus nr 37". Kom fram ända från Indien. Skapligt.

Nyårsbilder

137435-55

Finmiddag1.Helena & Sanna                     
2.Johanna & Lina
3.Josefin & jag
4.Lisi                 

2007

Ja då var det nytt år alltså. Nyårsafton spenderades i Ornäs med sex andra brudar. Var finmiddag med förrätt, varmrätt, efterrätt, chips, godis, ost och kex. Jag trivdes. Var väl lite segt i början, men sedan tog det fart. Körde lite pictionary och massor av underbara teckningar skapades. Sjöstjärnan var nog den finaste. Sedan var det ett 2006-quiz. Man kan ju konstatera att tydligen så kommer varken jag eller Josefin ihåg mycket av det gångna året, förutom vad Bradgelinas barn heter, var TomKat gifte sig och sådana viktiga saker. Men vi kom inte sista iallafall. Smällde lite raketer och skålade en massa.

Tror nog att 2007 blir ett bra år. Men om jag inte ska bli bostadslös ett tag så är det dags att jag tar tag i mitt liv nu. Hejsvejs!