Första P&L kvällen

Började med speed-förfest hos Sanna, sen ner till stan för att se The Sounds. Lika coola och bra som vanligt. Sen trängdes vi inne på S1 ett tag, drack drinkar och pratade. Sedan spenderades resten av kvällen tillsammans med Sanna, då vi gick emot strömmen vart vi än skulle, lyssnade på en låt med i stort sett alla band (även fast vi inte hade en aning om vilka de var) och träffade även på lite Karlstadfolk. Kul!

Anita bli frisk förhelvete!

Snart Peace & Love

Japp, på torsdag är det dags. I år håller festivalen på i 3 dagar, och jag har köpt pass till alla. Dyrt som satan, men det får det vara värt. Mest ser jag framemot The Ark (då jag ska snärta upp ett par stringisar från Amlin :)) men det finns även mycket annat bra att se. Ska bli riktigt skoj!

Midsommarhelgen var skoj, partaj med Anita i Leksand som vanligt. Grillning, Anita som dansar fågel-dansen tusen gånger, små grodorna, och kladdkake-, sill-, och potatissalladsfrukost var några av ingredienserna. Tyvärr så tog partajandet ut sin rätt och jag spenderade lördagen hemma i soffan med feber och somnade redan vid 22-tiden på kvällen. Skyller på syster som smittat mej.

Annars händer det inte så mycket, varit sol idag så jag har nästan badat i poolen. Fortfarande lite för kallt. Det är nog åldern....

Zeb-liknande

Japp då var man hemma i vackra Dalarna. Kom i torsdags, och det har väl inte hänt så mkt än. Varit på gravsättning, självklart gjort Kupolen, byggt pool (så nu blire poolpartaj i sommar :)) och höjdpunkten hittills ridit islandshästar! Var iväg till en gård utanför Avesta och ridit en 4-timmarstur idag. Var tusen år sen jag red och det var verkligen superkul. Dock kommer jag ha stora problem att gå de närmaste dagarna. I veckan har jag väl inte så mycket planerat. Midsommar blir som vanligt i Leksand tillsammans med Anita och hennes gang. Brukar vara superskoj så det kör vi på i år igen! Känns stabilt att du ska vara DJ Anita, då kan du ju inte klaga iaf :) Jag har hört att Takida har en ny låt som heter halooooo... Ska du spela den? :)



Ser ni någon med samma gångstil som Zeb Macahan så är det nog jag...

Besök av systeryster!

Hämtade lilla fat ass i torsdags på busstationen. Något mörkare hudfärg och hårfärg, annars var hon lik sig. Gick på stan, lunchade och shoppade en del. Fredagen var lugn fram tills det var dags för caps. Självklart så skulle Håa prova på den ädla sporten. Och det gick toppenbra för henne! Kom trea i första ringen och därmed till a-ring. Efter det så gick det väl lite utför kanske, men hon hann iallafall slå både Mats och Anita. Det är inte illa :) För mig gick det bättre än på länge, vann b-korset då Pelle lite oväntat (?) var så full att han inte riktigt kunde sitta. Jaja. Vann gjorde jag iaf =) Sen var det quiz och det gick väl sådär va. Totalställningen (alltså anledningen till att vi går dit varenda fredag) var inte sammanställd. Var väl sådär populärt. Men Anita ska skriva ett brev till styrelsen så det löser sig nog =) Lördagen var en bakisdag med pizza och tv. Sen på kvälllen var det bara att gå på det igen. Började här med att kolla på fotbollen, och sedan gick vi upp mot Campus och Jessicas avskedsfest. Förstår inte hur hon kunde glömma att blogga om den fina present hon fick av oss... =) Kvällen avslutades på Nöjes och det var faktiskt rätt kul där. Var riktigt skoj att ha systeryster här, även om hon nästan slog mej i vindrickning... Och det är inte illa vet ni som känner mig! Ligger väl i släkten antar jag....

image189