Årsmöte för klubben för inbördes beundran

Ja, vi överlevde resan till storstaden. Brunis (numera Bruno) bodde jättefint och supercentralt! Om man skulle lyckas få ett sånt läge nån gång i livet ska man vara lyckligt... Gårdagen spenderades på stan med massa shopping (för vissa) och inte fullt så mycket shopping (för resten). På kvällen var det matlagning, förfest och Idol som gällde. Lyssnade på en massa bra musik, dock inte fågeln Roger som jag tror vi alla saknade lite... :) Sedan var det dags för utgång och vi släpade våra (för vissa säl-liknande) ass det korta avståndet till Nivå. Där inne pratades det om umgänge utanför toaletter, dansades, dracks, och det slutade med att vi konstaterade att vi nog egentligen hatar Amlin och att jag och Anita ska bo mittemot varann i Djura. Just det, Anita hann även med att säga till några skåningar att åka hem till Danmark.

Helt enkelt en väldigt lyckad resa!
image192

Vem posar vi för?


Back to life

Ja då var nollningsveckorna över. Men som tur är så är sittningen och tackfesten kvar, så något har man iaf att se framemot. Som vanligt har det varit sjukt kul och en jättebra men varierande grupp. Några kvällar var det verkligen kvalitet före kvantitet och vissa lyckades vi ha båda delarna. Jag har ju en något speciell relation till det där med faddermiddagar när man får dricka vad man vill, och lyckades som vanligt bli kastrullfull. Tydligen var jag och Göran i samma klass, både vad gäller fullheten och det svårtydda språket. Men jag bad iaf inte om att få entra Anitas scen :)

Och som alltid veckan efter nollningen är det dags att ta tag i livet igen. Har faktiskt gjort det idag, med både föreläsning, lite grupparbete, styrelsemöte och ett sjukt svettigt träningspass. Får hoppas att resten av veckan fortsätter i lika bra stil och att jag inte blir megasjuk nu. Får ju inte missa första capsen som KECO-medlem. Kommer bli så grymt att vara berg istället för småsten...... Eller nåt... :)